Nyheter – februari 2024
Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2022
Nyheter – maj 2020
Nyheter – mars 2018
Nyheter – februari 2018
Nyheter – november 2017

Skyddsjakt inom tomtområdet

Publicerad onsdag 22 nov 2017, 19:07

NYHETERStyrelsen för Häverö-Östernäs Samfällighetsförening har beslutat att inleda skyddsjakt av vildsvin inom tomtområdet.

Skyddsjakt av vildsvin

Styrelsen för Häverö-Östernäs Samfällighetsförening har beslutat att inleda skyddsjakt av vildsvin inom tomtområdet. Tillstånd har tyvärr inte kunnat ges för jakt utanför våra friköpta tomter varför det krävs ett individuellt godkännande av varje tomtägare innan jakt kan påbörjas. Rent praktiskt går det till så att de tomtägare som ställer sina tomter till förfogande för jakt anmäler sitt intresse genom att fylla i den här blanketten och lämnar den till jägaren.

Jägaren kommer sedan att göra en bedömning av tomtens läge för att analysera skjutriktningar, lämpliga platser för åtel (lockbete) mm. När jakt inleds kommer skyltning tydligt att synas i berört område. Jägaren Tommy Stengård är boende i tomtområdet och nås på tel 076-106 28 00 eller e-post tommy.stengard@mevira.se .

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.