Nyheter – augusti 2021
Nyheter – juli 2020
Nyheter – april 2020
Nyheter – mars 2020
Nyheter – oktober 2019
Nyheter – februari 2019
Nyheter – januari 2019
Nyheter – december 2018
Nyheter – oktober 2018
Nyheter – april 2018
Nyheter – mars 2018
Nyheter – februari 2018

Föreningsstämma lördag 12 december

Publicerad torsdag 12 nov 2020, 12:56

Föreningsstämma lördag 12 december

Styrelsen har beslutat att hålla stämma lördagen den 12 december. Föreningen behöver avsluta räkenskapsåret 2019 och olika val behöver hållas. Det är förstås en märklig tidpunkt. Styrelsen har haft planer på tidigare tillfällen men dels har testning av ny filteranläggning till vattenverket tagit längre tid än planerat, dels kom restriktionerna pga corona-pandemin tillbaka med full kraft.

Det är tyvärr inte lagligt för oss att hålla digital stämma eller att använda poströstning. Tillåtet är att en person får vara ombud och ha fullmakt från flera medlemmar.

Denna stämma kommer att handla om de fasta punkterna förvaltningsberättelse och bokslut 2019, revisionsberättelse 2019, fråga om ansvarsfrihet för styrelsen, verksamhetsplan och budget inkl. debitering för 2020, val till styrelse, revisorer. Det finns också tre motioner att behandla. Ang. den nya filteranläggningen finns ännu några frågor att utreda så den saken kommer att föreläggas en stämma längre fram.

Kallelse och dagordning skickas ut, per mejl eller brev, under vecka 47. Fullständiga stämmohandlingar läggs också ut under den veckan. Stämman ska ordnas i en stor lokal så att vi kan följa alla rekommendationer om säkerhet. Styrelsen ber om att varje fastighet representeras av högst en person, för att avståndsregler ska kunna hållas. Vi begär förhandsanmälan av samma skäl. Vi slår också ett slag för att medlemmar lämnar fullmakt till någon granne eller vän i föreningen.

Och tyvärr måste vi avstå från att servera fika.

Styrelsen för Häverö-Östernäs samfällighetsförening

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.